counter and web stats 3VO wordt VVN
Sitemap

website update van:

31-03-2010

info@vvnbarneveld.nl

site update met RSS-feed

RSS-feed

© 2008-2010 VVN Barneveld

VVN Barneveld.
Bestuur.
Thema's.
Basisscholen.
BROEM-Seniorenrit.
Scootmobiel.
VOS project.
Veilig Honk.
VVN in het nieuws.
Diversen.
Activiteiten agenda.
Links.
Contact.
Inloggen.
Afdeling Barneveld
VVN

3VO heet Veilig Verkeer Nederland

Maandag 11 september  2006

 

Huizen - 3VO heeft een nieuwe naam: Veilig Verkeer Nederland. Deze naam geeft helder aan dat de vereniging zich bezighoudt met het veiliger maken van het verkeer in Nederland.

 

Voor de nieuwe naam is een andere huisstijl en een ander logo ontwikkeld. “Dit nieuwe gezicht benadrukt de overgang van 3VO naar Veilig Verkeer Nederland.”, aldus directeur Joop Goos. In het logo van Veilig Verkeer Nederland is gekozen voor de kleuren blauw en oranje. Het blauw staat voor de betrouwbare organisatie en (verkeers)veiligheid. Het oranje staat voor verandering, de warme band met mensen en uiteraard voor Nederland.

 

Het nieuwe logo, met een gekantelde ´NL´ symboliseert samen met de woorden Veilig Verkeer een kruispunt. Het kruispunt is de plek waar alle soorten verkeersdeelnemers -fietsers, voetgangers en automobilisten- elkaar tegenkomen: het middelpunt waar diverse wegen samenkomen. Goos: “Veilig Verkeer Nederland staat midden in de samenleving en is hét middelpunt van de verkeersveiligheid waar burgers en overheid elkaar ontmoeten.” De komende maanden worden door Veilig Verkeer Nederland intensief gebruikt om de naamswijziging met alle betrokkenen, zoals vrijwilligers, leden, donateurs, partners en andere relaties, zorgvuldig te communiceren.

 

De invoering van de nieuwe naam wordt gefaseerd uitgevoerd zoveel mogelijk meegenomen in bestaande communicatie-uitingen. Het komende jaar komt het daarom voor dat naast het nieuwe Veilig Verkeer Nederland-logo ook het 3VO-logo op diverse uitingen te zien is.

 

Van 3VO naar VVN